OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du få svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål. Mangler vi noget? Så kontakt os pr. mail eller telefon.

En swingerklub er en stor legeplads for voksne mennesker. Her kan man udleve de fleste fetish/fantasier man ligger inde med.
Generelt er swingerklub-besøg selv tillids opbyggende, man opdager oftest komplekser og generthed forsvinde, da alle er lige i en swingerklub.

For nogle par kan sexlivet som alt andet køre lidt træt og trænge til krydderi; enten sammen som par eller hvor kun den ene leger aktivt. Eller måske kan man ikke udfolde sig hjemme grundet børn i huset eller tynde vægge til naboen, og så er det alt andet lige lidt bøvlet at have et kors på væggen hjemme eller en elskovs gynge i loftet – dette og meget mere forefindes i el Diablo.

For singlekvinder er en swingerklub et sikkert sted at lege, og hvor både ansatte og gæster sørger for at alle kan føle sig helt sikre.
Vi passer meget på pigerne i swingermiljøet.

For singlefyre er det en fræk og ukompliceret legeplads uden forpligtigelser.

Alle er velkomne uanset nationalitet, alder eller udseende. Så kig forbi. Der er masser af andre ligesom dig!

Hvis du bare vil se, hvordan klubben ser ud, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi arrangere en rundvisning. Men der forventes, at man er aktiv, når man besøger klubben. Ellers er der andre kaffeklubber, der nok passer bedre til det, du søger

Nej, man behøver ikke at dyrke sex i klubben, men det er selvfølgelig sjovest 😉
Derudover er det strengt forbudt at røre andre gæster uden først at få tilladelse eller blive inviteret.

Da det er vigtigt for os, at alle vores gæster i klubben får en god oplevelser, er her nogle regler, der skal overholdes.

1.Diskretion er en selvfølge, og fotografering/videooptagelse er forbudt, undtagen i vores video-rum hvor der vil blive skiltet, hvis der bliver optaget video/fotograferet.

2.Spørg altid pænt om lov (undtagen i vores Czech rum) til at deltage og respekter et nej. Hvis dette ikke respekteres, kan du bortvises/udelukkes fra klubben.

3. AL sex i klubben foregår med kondom, med mindre andet aftales imellem dig og din partner.

4. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i klubben, men vores bar har et bredt udvalg til overkommelige priser.

5. Reglerne for wellnessrummet er ophængt ved indgangen til dette og skal respekteres.

6. Bemærk: Du KAN nægtes adgang til klubben, hvis du er synligt påvirket af alkohol eller stoffer.

Eksempler på beklædning i en swingerklub er alt fra fetish-fashion som lak, læder, latex og wet look til elegant og frækt undertøj, blonder, nylon og frækt lingeri.
For fyre er almindelige pæne (ikke gamle forvaskede) boksershorts tilladt.

Det er ikke tilladt at bære almindeligt hverdagstøj i klubben.

Stilletter er naturligvis tilladt, men vi frabeder os venligst, at du går med dem i sengene, da disse kan gå i stykker i så fald.

Ja der er omklædningsrum med aflåste skabe og gode bademuligheder i klubben.

Nej, man kan godt bare møde op, men du bør tilmelde dig/jer på dagen, da du ellers risikerer at blive afvist, hvis der er for mange singlemænd, eller der er fuldt hus. Men du/i er naturligvis velkomne til at tage chancen.

Nej, mobiltelefoner og andet elektronik efterlades i omklædningen.

Hilser diskret og tager ikke kontakt, med mindre den anden tager kontakt. Alle, der kommer i en klub, er der jo for det samme (at få en hyggelig oplevelse). Så ingen problemer, ingen sladrer til nogen!

Der er følgende overnatningsmuligheder:

Egen Campingvogn
Det er muligt at medbringe egen campingvogn eller autocamper til overnatning ved klubbens parkeringsplads.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at blive tilkoblet el og vand. Ligeledes er der ikke nogen steder at dumpe indhold fra WC-tank.
Kontakt klubben for at reservere en plads.

Hotel
Vi har ikke værelser på stedet til overnatning. Vi henviser derfor til forskellige overnatningsmuligheder i nærheden, som man på egen hånd kan tage kontakt til.

Hørby Færgekro
Tættest på ligger Hørby Færgekro som har en unik beliggenhed helt ude ved fjorden. Til den er en meget lækker restaurant. Yderligere kan man i perioder tage en lille elektrisk færge til Holbæk også.

Hotel Strandparken
Her er det muligt at booke et værelse samt nyde både morgenmad, frokost og aftensmad midt i Holbæks smukke parkområde ud til vandet.

Hotel Sidesporet
Er du til et ophold, hvor du er tæt på butikker, cafeer og restauranter, anbefaler vi Hotel Sidesporet i Holbæk Centrum, klos op af hovedgaden og fjorden. Her er det naturligvis også muligt at bestille morgenmad, frokost og aftensmad.

Camp One Holbæk Fjord Camping
Er du til hytter og campingvogn, finder du her en dejlig campingplads med wellness og mange andre aktiviteter. Pladsen ligger tæt op af naturskønt område og marinaen, hvor der også findes en restaurant. Desuden er du også tæt på Holbæk Golfklub.

Ja, det er muligt at leje vores 550m2 high class klub til private arrangementer.

Kontakt os på tlf: 27766666 eller email: info@eldiablo.dk for nærmere info.